AKTUELNO

Uskoro će se pridružiti stanovnicima Bele kuće, na opšte iznenađenje svih, pogotovo svog supruga i Dragane Mitar, udate zadrugarke na koju je bacio oko.

Reper Nenad Aleksić Ša podigao je ogromnu prašinu kada se u "Zadruzi" zbližio s udatom Draganom Mitar, koja je posle nekoliko dana njihovog druženja obelodanila da joj je krišom priznao da je zaljubljen u nju. I dok se oženjeni Ša uporno pravda da to nije istina, te da ne gaji emocije prema Dragani, većina zadrugara saglasna je u tome da je u potpunosti "otkinuo" za kontroverznom, inače udatom zadrugarkom.

Foto: TvPink Printscreen

I dok se on upravo pravda da nije zaljubljen u Draganu, iako joj je pisao ljubavna pisma i iskazao zaljubljenost, njegova supruga Ivana Aleksić proživaljala je pakao u "spoljnjem svetu" - osim što je gledala svog supruga kako crveni na pomen Draganinog imena, ona se danas suočila sa neprijatnostima, kada je za sada neindetifikovan napadač pokušao da joj obije salon lepote.

Foto: Privatna arhiva

Otkako je raskrinkan, Ša brine o tome šta će mu žena reći i da li će sve što se izdešavalo između njega i Dragane uticati na njegov brak sa Ivanom, koju žarko želi da čuje, a ni ne sanja da će imati priliku da je vidi, mnogo brže nego što je očekivao!

Kako ekskluzivno saznajemo, njegova supruga Ivana Aleksić ući će u "Zadrugu", a kako će oženjeni reper, koji je bacio oko na udatu cimerku, reagovati kada je bude video na vratima Bele kuće ostaje da vidimo na Pinku!

Foto: Privatna arhiva

Pink.rs

#Dragana Mitar

#Nenad Aleksić Ša

#Rijaliti Zadruga

'